Mijn naam is Sinan Uzun geboren 30-12-1991 te Goirle. Na het overlijden van mijn vader in 2001 en mijn beste vriend ook nog eens 6 maanden later werd overreden door een vrachtwagen ben ik me steeds meer in computers gaan interesseren.

 

Met mijn eigen bedrijf Tele Korting lever ik tegenwoordig bijna alle zakelijke dienstverleningen voor de ondernemer. Omdat ik op jonge leeftijd ben begonnen met mijn eigen onderneming weet ik als geen andere hoe moeilijk het is om een eigen bedrijf te beginnen.

CERTIFICATEN

20-07-2016

DNS SEC CERTIFICAAT
Afgegeven door SIDN

DNSSEC is een uitbreiding op het Domain Name System (DNS). DNSSEC verhelpt een aantal kwetsbaarheden in DNS waardoor de ‘bewegwijzering’ van het internet veiliger en vertrouwder wordt.

23-10-2015

Hoofd- en kabelverdelers en ISRA praktijk
Afgegeven door Dirksen Opleidingen

Medewerkers die rangeerwerkzaamheden gaan verrichten of storingen verhelpen en hiervoor toegang dienen te hebben tot hoofd- en kabelverdelers van KPN.

01-09-2009

Europees computerrijbewijs (ECDL)
Afgegeven door ECDL Nederland

Europees Computer Rijbewijs. Het Europees Computer Rijbewijs, (Engelse term: The European Computer Driving Licence (ECDL) of The International Computer Driving Licence (ICDL)) is een diploma voor de basiscomputervaardigheden. Dit rijbewijs is min of meer vergelijkbaar met een autorijbewijs, maar dan voor computers.

RIJBEWIJS / VAARBEWIJS

28-07-2016

Vaarbewijs Deel 1
INTERNATIONAL CERTIFICATE FOR OPERATORS OF PLEASURE CRAFT

07-10-2015

Rijbewijs Caterogie T - TRACTORRIJBEWIJS
INTERNATIONAL DRIVING LICENCE

23-06-2014

Rijbewijs Caterogie A + A1 + A2 - MOTORRIJBEWIJS
INTERNATIONAL DRIVING LICENCE

15-03-2010

Rijbewijs Caterogie B - AUTORIJBEWIJS
INTERNATIONAL DRIVING LICENCE

23-01-2008

Rijbewijs Caterogie AM - SCOOTERRIJBEWIJS
INTERNATIONAL DRIVING LICENCE
DEELGENOMEN METINGEN

21-06-2016

RIPE LIR Training
DEELGENOMEN AAN DE RIPE LIR TRAINING
WERKERVARING

2012 - HEDEN

Tele Korting Europe
Eigenbedrijf in Telecom en ICT
TALENKENNIS
Nederlands
Goed in woord en geschrift
Turks
Goed in woord en redelijk geschrift
Engels
Redelijk in woord en geschrift

Sinan Uzun

DNSSEC

DNSSEC is een uitbreiding op het Domain Name System (DNS). DNSSEC verhelpt een aantal kwetsbaarheden in DNS waardoor de 'bewegwijzering' van het internet veiliger en vertrouwder wordt.

Wordpress

WordPress is een persoonlijk publicatie platform gericht op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. WordPress is van onschatbare waarde en dat geheel gratis.

ICT Beheerder

Als ICT-beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer en het gebruik van netwerken, computers, printers, faxen en telefoons. Dat alles bij elkaar noem je het informatiesysteem.

Direct Admin

DirectAdmin is een grafisch web-based hosting-controlepaneel welke het managen van websites op je VPS gemakkelijker maakt. Met DirectAdmin kunnen websites worden beheerd op Admin, Reseller en User niveau.

MySQL Database

MySQL is ontwikkeld door vrijwilligers (open source). Een database maakt het opslaan, updaten en opvragen van informatie eenvoudig.

Microsoft Office

Microsoft Office is een kantoorsoftwarepakket van Microsoft en wordt ontwikkeld voor Windows, Windows Phone, Mac OS X, iOS en Android. Het werd geïntroduceerd op 1 augustus 1989 als een marketingterm voor een softwarebundel van Microsoft: Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint.